phone mail app
  • Edisonweg 2a, Vlissingen
  • +31(0)118-418110

Sauer en Oonk

Adviseurs en notarissen in Vlissingen

Wonen

Wonen

Of het nou de aankoop van uw woning of appartement is, uw testament of samenlevingscontract of het oprichten van een BV, stichting of vereniging: wij doen het graag voor u .

Veel te regelen
Voor het regelen van uw zaken op het gebied van een woning, een appartement, grondaankoop of een kantoorpand, komt u al gauw in aanraking met veel verschillende instanties en personen. Een kleine opsomming: de gemeente, tussenpersonen, de bank, makelaars, verzekeringsmaatschappijen, architecten, het kadaster, maar bijvoorbeeld ook uw buren, andere betrokkenen en natuurlijk de notaris.

U merkt dan al gauw dat er voor het regelen van deze zaken meer bij komt kijken dan alleen de ondertekening van de akte(n). Wij zijn voor u de spil in dit hele proces, alles komt bij ons samen.

Foto wonen Sauer en Oonk

Uit ervaring weten wij dat de werkelijke behoefte van u soms anders is, dan waar u in eerste instantie aan dacht. Wij zorgen ervoor dat u inzicht krijgt in uw juridische situatie, coördineren uw zaak en begeleiden u, zodat u zich zeker voelt over uw zaak en uw toekomst.

Persoonlijk gesprek met ons
U krijgt bij ons een persoonlijk gesprek met één van onze juristen. Het doel van dit gesprek is u te informeren over de te volgen procedure(s).

Daarnaast inventariseren wij samen met u uw persoonlijke situatie. De jurist bespreekt ook de vervolgstappen die nodig zijn om u een onbezorgd gevoel te geven. Wij doen een uitgebreid onderzoek naar de juridische status van partijen en het onroerend goed en sluiten mogelijke risico’s voor u uit.

Wim Sauer en Oonk
Wim Flipse
Notarisklerk
0118-227227
Eric Sauer en Oonk
Eric Sturkenboom
Notaris
0118-418110
Henny van der Weele
Notarisklerk
0118-227217
Sylvia Sauer en Oonk
Sylvia van der Meijden
Secretaresse
0118-227220
Toeki Sauer en Oonk
Toeki Tjodikromo
Notarieel medewerker
0118-227219
Marieke Sauer en Oonk
Marieke Wiersum
Notarieel medewerker
0118-418110
Karin Lissenburg
Notarisklerk
0118-227213