phone mail app
  • Edisonweg 2a, Vlissingen
  • +31(0)118-418110

Sauer en Oonk zoekt juristen!

Sauer en Oonk zoekt een HR-functionaris

Ons bedrijf groeit en daarom zijn we op zoek naar een ervaren en communicatief vaardige HR-functionaris (in loondienst) die de administratieve en organisatorische werkzaamheden verricht die de uitvoering van ons personeelsbeleid met zich mee brengt.

Functie-eisen
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (door HBO opleiding of MBO opleiding met werkervaring en/of cursussen en trainingen) en minimaal 3 jaar of meer ervaring in een vergelijkbare functie.

Uren: 24-36 uur

Interesse?
Wil je meer informatie over de vacature, bel dan met Ilse Groeneweg 06-42252045 of mail je CV en motivatiebrief naar groeneweg@sauerenoonk.nl.

 


 

Sauer en Oonk zoekt een ervaren notarieel medewerker Vastgoed

In verband met uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren notarieel medewerker voor de vastgoedpraktijk. In jouw rol behandel je zelfstandig dossiers en stel je leveringsakten en hypotheekakten op. Je raadpleegt diverse registers en bewaakt de termijnen. Je staat dagelijks cliënten te woord, zowel schriftelijk als telefonisch.

Functie-eisen
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (door HBO opleiding of MBO opleiding met werkervaring en/of cursussen en trainingen). Je hebt bij voorkeur 3 jaar of meer ervaring in het notariaat en/of de vastgoedpraktijk.

Ervaring met veilingen, nieuwbouwprojecten of commercieel vastgoed is een pré, evenals het diploma register-notarisklerk.

Aantal uren per week: 32-40 uur

Interesse?
Wil je meer informatie over de vacature, bel dan met Ilse Groeneweg 06-42252045 of mail je CV en motivatiebrief naar groeneweg@sauerenoonk.nl.

 


 

Sauer en Oonk zoekt juristen!

Wij zoeken juristen omdat we groeien en de klanten op een goede manier willen blijven helpen. We denken aan juristen, HBO of WO, die zijn opgeleid in - of werken met het Burgerlijk Wetboek. Opgeleid zijn in een ander type recht maar wel ervaring met het Burgerlijk Wetboek? Dan kunnen onze vacatures ook voor jou interessant zijn. Dat zelfde geldt voor MBO opgeleiden die door ervaring het zelfde kennisniveau hebben. Ook leeftijd is minder belangrijk. Wat je kunt en hoe je in de maatschappij staat, vinden we wel belangrijk.

We zoeken full- of parttime juristen, dat maakt ons niet uit. We vinden het wel belangrijk dat je goede sociale vaardigheden hebt en goed kunt luisteren. Een groot deel van je werkzaamheden bestaan uit het voeren van gesprekken met klanten over familierecht of erfrecht. Het andere deel van je werk gaat over het uitwerken van het gesprek en het vertalen naar -indien nodig - een akte. Ben je meer van het zakenrecht of ondernemingsrecht? Daar denken we in sommige gevallen ook een mouw aan te kunnen passen.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer info met Ilse Groeneweg (tel: 0642252045 / e-mail: groeneweg@sauerenoonk.nl)