Sauer en Oonk Adviseurs en Notarissen groeit en daarom hebben wij, naast ons kantoor in Vlissingen, óók een kantoor aan de Fruitlaan 2 te Goes geopend. Mr. Cindy Roosenburg-Boer is 3 april '23 tot notaris in de gemeente Goes (https://sauerenoonk.nl/nieuws/cindy-roosenburg-benoemd-tot-notaris-de-gemeente-goes)

Vanaf 4 april '23 kunnen er daarom zowel in Vlissingen als in Goes akten worden gepasseerd. Cindy zal zowel vanuit Goes als Vlissingen werken, net als een aantal ervaren medewerkers die haar hierbij ondersteunen. Ook mr. Marie-Anne Tazelaar zal als interim kandidaat-notaris (voorheen als notaris verbonden aan Trias Notarissen in Goes) gedurende een aantal dagen in de week met ons samenwerken.

De komende maanden vindt u ons aan de Fruitlaan 2 te Goes op de eerste verdieping, waarna we na een grondige renovatie in de tweede helft van 2023 naar de benedenverdieping verhuizen. Ons nieuwe onderkomen is dus nog even 'Under Construction'. Bent u benieuwd naar ons nieuwe kantoor, kom gerust eens langs.