Word jij onze nieuwe financieel medewerker?

Lijkt het jou geweldig om te werken bij een eigentijds notariskantoor in Vlissingen in een leuk, enthousiast en betrokken team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen is een modern notariskantoor in Vlissingen. Op twee locaties zijn 40 medewerkers werkzaam, waaronder 4 notarissen. Passend advies en kwaliteit op het gebied van ondernemingsrecht, onroerend goed en familierecht zijn de pijlers van onze dienstverlening.

Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen biedt je een afwisselende en uitdagende baan op de financiële afdeling van het notariaat. Een baan waarin je verantwoordelijk bent voor diverse boekhoudkundige werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld de controle van financiële notariële stukken en betalingen. Verder verzorg je, samen met een team van bevlogen en professionele collega's alle voorkomende administratieve en notariële werkzaamheden. Je gaat echt voor een perfecte dienstverlening aan de klant waartoe natuurlijk ook je collega's behoren.

Wie ben jij?
Jij bent accuraat, analytisch, communicatief vaardig en goed met cijfers. Je hebt een passende MBO-/HBO-opleiding afgerond en zo mogelijk enige werkervaring in een financiële werkomgeving. Maar ben je net afgestudeerd en in de startfase van je carrière? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Het is fijn als je enige werkervaring meebrengt maar je collega's brengen je graag de kneepjes van het vak bij als je hierover nog niet beschikt. Verder kan je jezelf een nieuwe werkwijze snel eigen maken, ben je enthousiast en in je element als de cijfers kloppen.

Wat ga je doen?
Samen met andere financieel medewerkers ondersteun jij jouw collega's en de notarissen bij de financiële afhandeling van dossiers en aktes. Dit houdt onder meer in het klaarzetten van betalingen, grootboekadministratie, notariële werkzaamheden zoals royementsverklaringen en derdengelden, voorbereidend werk voor aangifte BTW en kwartaal- en jaarcijfers. Wil je weten hoe een dag er ongeveer uitziet? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

Wat bieden we jou?
Ons aanbod is een veelzijdige en uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid voor 32-40 uur per week (bij voorkeur verdeeld over vijf dagen/ochtenden). Dit alles in een werkomgeving waar service, teamwork en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Mogelijkheden om je te ontwikkelen en flexibele arbeidsvoorwaarden mogen hierbij niet ontbreken. Afhankelijk van de kwaliteiten die je meeneemt, bieden we je een goed salaris.

Interesse?
Kan je niet wachten om te kijken wat we doen en wie je collega's zijn? Bekijk onze facebookpagina of Instagram account. Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Ans Boekema, HR-adviseur via boekema@sauerenoonk.nl of 06-41795087. We zien jouw sollicitatie of vraag met belangstelling tegemoet.