Word jij onze nieuwe collega kandidaat-notaris?

Besluit jij na je studie Notarieel Recht het notariaat in te gaan? Dan speel je een onmisbare rol op de belangrijkste momenten van mensen en bedrijven. Deze momenten vragen om meer dan juridische kennis. Wat jij als persoon komt brengen, is minstens zo belangrijk. Zie voor meer informatie over het vak van notaris ook: www.notarisworden.nl

Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen is een eigentijds en dynamisch notariskantoor in Vlissingen, Stad aan Zee, met twee locaties en met een praktijk op alle drie de rechtsgebieden. Op elk rechtsgebied zit een ervaren notaris die zelfstandig de klanten bedient maar hierin wordt ondersteund door een mix van ervaren en young professionals in het notariaat. Wij zoeken twee ervaren kandidaat-notarissen omdat we groeien en hoogstaande kwaliteit willen blijven bieden aan onze grote, trouwe maar ook nieuwe klantenkring. Je krijgt veel vrijheid binnen een informele en zelfsturende werkomgeving waar service, teamwork, vertrouwen en enthousiasme vanzelfsprekend zijn!

Familierecht en erfrecht zijn de kernen waar het om draait in de sectie personen & familierecht. Als kandidaat-notaris van deze sectie werk je voor mensen bij speciale momenten en beslissingen in het leven. Hierbij is het belangrijk is dat je een prettige gesprekspartner bent en goed kunt luisteren. Een echt mensgericht notarieel vakgebied. Als kandidaat-notaris van de sectie onroerend goed adviseer je cliënten op het gebied van (commerciële) vastgoedtransacties, projectontwikkeling, veilingen en vastgoedfinanciering. Hierbij maak je kennis met een grote diversiteit aan (advies)opdrachten en cliënten.

Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen biedt je een zelfstandige en uitdagende baan als kandidaat-notaris met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Er wordt ook veel van je verwacht en daarom neem je minimaal drie jaar ervaring mee als kandidaat-notaris onroerend goed of personen- en familierecht, heb je een afgeronde beroepsopleiding of volg je deze, ben je ondernemend, ambitieus en vooral plezierig in de omgang!

Verder kennismaken? Wij kijken er naar uit! Neem vrijblijvend contact op met Ans Boekema, HR adviseur bij Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen, telefoonnummer 06-41795087 / 0118-418110 of solliciteer direct via boekema@sauerenoonk.nl en stel je aan ons voor!