Word jij onze nieuwe notarieel administratief medewerker?

Lijkt het jou geweldig om te werken bij een eigentijds notariskantoor in Vlissingen in een leuk, enthousiast en betrokken team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen is een modern notariskantoor in Vlissingen. Op twee locaties zijn ruim 35 medewerkers werkzaam, waaronder 4 notarissen. Passend advies en kwaliteit op het gebied van ondernemingsrecht, onroerend goed en familierecht zijn de pijlers van onze dienstverlening.

Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen biedt je een afwisselende en uitdagende baan bij de sectie Familierecht. Een baan waarin je echt iets kan betekenen voor mensen bij belangrijke momenten en beslissingen in hun leven. Samen met een team van bevlogen en professionele collega's zorg je voor een perfecte dienstverlening aan de klant.

Wie ben jij?
Jij bent mensgericht, accuraat, communicatief vaardig en in het bezit van een afgeronde juridische (secretariële) Mbo-opleiding. Ook (net afgestudeerde) Hbo-studenten Rechten die op zoek zijn naar een bijbaan of starten met hun carrière nodigen we uit te solliciteren. Verder kan je jezelf een nieuwe werkwijze snel eigen maken, ben je enthousiast en in je element als je mensen en collega's kan helpen. Het is fijn als je enige werkervaring meebrengt maar je collega's brengen je graag de kneepjes van het vak bij als je hierover nog niet beschikt.

Wat ga je doen?
Samen met andere notarieel administratief medewerkers ondersteun jij jouw collega's, de notarieel adviseurs en notaris van de sectie Familierecht bij de administratieve behandeling van dossiers en aktes en in de (telefonische) communicatie met cliënten. Wil je weten hoe een dag er ongeveer uitziet? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

Wat bieden we jou?
Ons aanbod is een veelzijdige en uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid voor minimaal 24 uur (verdeeld over vier dagen). Dit alles in een werkomgeving waar service, teamwork en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Mogelijkheden om je te ontwikkelen en flexibele arbeidsvoorwaarden mogen hierbij niet ontbreken. Afhankelijk van de kwaliteiten die je meeneemt, bieden we je een salaris tussen de € 2.100,-  en € 2.600,- bruto per maand op voltijdsbasis (40 uur).

Interesse?
Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Ans Boekema, HR-adviseur via boekema@sauerenoonk.nl of 06-41795087. We zien jouw sollicitatie of vraag met belangstelling tegemoet.