Word jij onze nieuwe collega notarieel medewerker?

Lijkt het jou geweldig om te werken bij een eigentijds notariskantoor in Vlissingen in een leuk, enthousiast en betrokken team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen is een modern notariskantoor in Vlissingen. Op twee locaties zijn ruim 40 medewerkers werkzaam, waaronder 4 notarissen. Passend advies en kwaliteit op het gebied van ondernemingsrecht, onroerend goed en familierecht zijn de pijlers van onze dienstverlening.

Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen bieden je een afwisselende en uitdagende baan bij de sectie Ondernemingsrecht. Het team Ondernemingsrecht begeleidt en ontzorgt  ondernemers bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van oprichtingen, fusies, splitsingen, continuïteit vraagstukken, overnames etc.

Wie ben jij?
Jij hebt gevoel voor zakelijke relaties, bent ondernemend, accuraat, communicatief vaardig en in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding (juridische richting). Verder kan je jezelf een nieuwe werkwijze snel eigen maken, ben je enthousiast en in je element als je onze cliënten maar ook je collega's kan helpen. Bij voorkeur heb je een jaar of meer ervaring in de ondernemingsrechtpraktijk.

Wat ga je doen?
Samen met andere notarieel medewerkers ondersteun jij de notarieel adviseurs en de notaris van de sectie Ondernemingsrecht waarbij je verantwoordelijk bent voor het beheer en de administratieve afwikkeling van de dossiers van onze zakelijke cliënten. Wil je weten hoe een dag er ongeveer uitziet? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

Wat bieden we jou?
Ons aanbod is een veelzijdige en uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid voor minimaal 24 uur tot 40 uur. Dit alles in een werkomgeving waar service, teamwork en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Mogelijkheden om je te ontwikkelen, flexibele arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris mogen hierbij niet ontbreken.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Ans Boekema, HR-adviseur via boekema@sauerenoonk.nl of 06-41795087. We zien jouw reactie of vraag met belangstelling tegemoet.