Notarieel administratief medewerker

Ik ben Stijn, een nuchtere volbloed Zeeuw van 28 jaar. Na mijn mbo-opleiding tot juridisch medewerker, ben ik begonnen met een hbo-opleiding HR- management. Een oud-collega waarmee ik samenwerkte bij de gemeente, maakte me attent op een vacature op een notariskantoor. Zo ben ik het notariaat ingerold. Precies een jaar geleden ben ik aan de slag gegaan bij Sauer & Oonk als notarieel administratief medewerker op de afdeling Nalatenschappen. Sauer & Oonk heeft een eigentijdse visie, die helemaal past bij de veranderende, digitaliserende wereld van vandaag de dag. Dat maakt Sauer & Oonk echt een notariskantoor anno 2023. Het feit dat ze luchtige en soms wat persoonlijker blogs publiceren zoals deze, dat vind ik heel leuk. We zijn heel actief op sociale media en hebben pas een nieuwe huisstijl gelanceerd. Het stoffige imago van de oude, sigaarrokende man achter het notenhouten bureau, dat is op ons kantoor zeker niet van toepassing.  Ik denk dat Tamara het mooi heeft beschreven in haar blog: we zijn minder formeel, maar zeker niet minder professioneel. We leveren de kwaliteit die je mag verwachten bij een notaris, maar dan op een laagdrempelige manier.

Contact met mensen

In de toekomst hoop ik mij binnen de afdeling Nalatenschappen verder te ontwikkelen, waarbij het contact met mensen voor mij altijd centraal staat. Zeker bij nalatenschappen bellen mensen op een moeilijk en zwaar moment in hun leven. Ik vind het mooi om ze dan een stukje duidelijkheid en rust te kunnen geven ondanks de zware periode waar ze in zitten.

Aan de kust, de Zeeuwse kust

In mijn vrije tijd vind je mij vaak terug in Domburg, waar ik woon, vlak bij de prachtige Zeeuwse kust. Als je hier al zo lang woont, is het soms lastig om de omgeving niet voor lief te nemen, maar als je ergens anders bent geweest en je komt thuis, dan zie toch elke keer weer hoe speciaal het is. Ik woon hemelsbreed vijfhonderd meter van het strand vandaan, wat een enorme luxe is dat? Om te ontspannen maak ik dan ook graag een wandeling door de duinen of over het strand. Dat brengt mij rust en nieuwe energie, waardoor ik de volgende dag weer fris aan mijn werk bij Sauer & Oonk kan beginnen.

Meer weten?

Lijkt het jou ook geweldig om te werken bij een eigentijds notariskantoor in Vlissingen of Goes, in een leuk, enthousiast en betrokken team? Check dan onze vacatures of neem gewoon eens contact met ons op.

Stijn van Kervinck, notarieel administratief medewerker op de afdeling Nalatenschappen bij Sauer en Oonk Adviseurs en Notarissen