phone mail app
  • Edisonweg 2a, Vlissingen
  • +31(0)118-418110

NIeuws

Voogdij en scheiding: hier moet je over nadenken.
Voogdij en scheiding: hier moet je over nadenken. Publicatiedatum: 02/06/2021 - 14:34

Vandaag de dag gaat de rechter er bij een echtscheiding vanuit dat je als ouders beide voor de kinderen blijft zorgen en ook samen de verantwoordelijkheid draagt. De voogdij wordt niet aan een van beide ouders toegewezen. De rechter gaat er zelfs vanuit dat je allebei voor de helft van de week voor je kinderen zorgt. De werkelijkheid is vaak anders. Waar kun je tegenaanlopen als je – gehuwd of ongehuwd – besluit uit elkaar te gaan?

Lees meer
‘Van het imago van de oude sigaarrokende man achter het notenhouten bureau is niet veel over’
‘Van het imago van de oude sigaarrokende man achter het notenhouten bureau is niet veel over’ Publicatiedatum: 17/05/2021 - 10:27

Zeventien jaar geleden kwam Anthonie Jacobse bij Sauer & Oonk binnen als hbo-student. Tussen de bedrijven door rondde hij zijn studie Rechten af, en twee jaar geleden werd hij door de Kroon benoemd tot notaris. Als notaris, partner en leidinggevende van de sectie familierecht bij Sauer & Oonk ziet geen dag er hetzelfde uit.

Lees meer
BV verkopen: één BV is geen BV
BV verkopen: één BV is geen BV Publicatiedatum: 10/05/2021 - 10:23

Ben je aandeelhouder van een BV en heb je plannen om de BV te verkopen? Het kan slim zijn om voorafgaand aan de verkoop eerst nog de structuur van je BV onder de loep te nemen. In veel gevallen is het namelijk gunstig om je BV op te splitsen (‘doorzakregeling’) voordat je hem verkoopt. In deze blog leggen we kort uit waarom.

Lees meer

Pagina's