phone mail app
  • Edisonweg 2a, Vlissingen
  • +31(0)118-418110

NIeuws

Help, wat moet ik met mijn huis?!
Help, wat moet ik met mijn huis?! Publicatiedatum: 19/10/2020 - 09:05

Veel mensen van boven de vijftig hebben een woning waar aardig wat overwaarde in zit. In het verleden, zo tot eind jaren ’90, heerste de angst dat als je naar een bejaardentehuis, een verzorgingstehuis of een verpleeghuis ging, je die eigen woning moest ‘opeten’. Dat klopt inmiddels niet helemaal meer, maar deze gedachte zit nog steeds tussen de oren van mensen. Het is wel zo dat als je aanspraak maakt op zorg, er gekeken wordt naar je eigen vermogen en eventueel je inkomen (uit pensioen of AOW).

Lees meer
Ondernemers: overleg op tijd met je notaris over je privésituatie!
Durf met ons te sparren, juist in deze tijd! Publicatiedatum: 12/10/2020 - 09:49

Tijdens haar 16 jarige carrière bij de rechtbank heeft Cindy Roosenburg tijdens rechtszaken vaak gedacht: “Als je dit vooraf beter had geregeld, dan had je nu niet bij de rechtbank gezeten.” Als toegevoegd notaris bij Sauer en Oonk ziet ze dat nu als haar grootste uitdaging: ondernemers helpen om hun zaken op tijd op orde te hebben. Dat hoeft niet altijd direct te leiden tot een kostbare akte: op tijd overleggen met de notaris levert vaak al goede inzichten op.

Lees meer
Eén of twee voogden benoemen? De voor- en de nadelen
Eén of twee voogden benoemen? De voor- en de nadelen Publicatiedatum: 15/09/2020 - 11:28

Het is geen pretje om over na te denken, maar het is wel heel verstandig: wie zorgt er voor je kinderen als jij en je partner komen te overlijden? In onze eerdere blog zoomden we al in op de verschillen tussen de voogdij laten vastleggen in een testament door de notaris of in het gezagsregister van de rechtbank. Laat je de voogdij vastleggen in een testament, dan moet je ook nadenken of je één of twee voogden aanwijst. We leggen uit waarom dat belangrijk is en wat erbij komt kijken.

Lees meer

Pagina's

Begin nieuws import Geen geldige XML ontvangen