phone mail app
  • Edisonweg 2a, Vlissingen
  • +31(0)118-418110

NIeuws

Eigen huis en uit elkaar? Verkopen of verdelen?
Eigen huis en uit elkaar? Verkopen of verdelen? Publicatiedatum: 12/11/2019 - 11:43

Als je uit elkaar gaat – gehuwd of ongehuwd – en je hebt samen een eigen huis, dan moet je afspraken maken over wat je met dat huis gaat doen. Ga je het verkopen, ga je het verdelen of blijf je – noodgedwongen – nog even samen in het huis wonen?

Lees meer
Sauer & Oonk .. Maar dan anders!
Sauer & Oonk .. Maar dan anders! Publicatiedatum: 30/10/2019 - 13:46

Uniek! In minder dan een jaar tijd werden achtereenvolgens Quirine Claas, Anthonie Jacobse en Cindy Roosenburg-Boer door de Rechtbank beëdigd als (toegevoegd) notaris. Daarmee is een belangrijke stap gezet voor de groei van de organisatie. Al deze benoemingen zijn stuk voor stuk een feestje waard! Voor uw en ons gemak combineren we dat in één feestelijke bijeenkomst. Graag nodigen we u (maar ook uw partner!) uit om dat met ons vieren!

Lees meer
Als ondernemer na 2018 getrouwd? Niet alles is automatisch geregeld!
Als ondernemer na 2018 getrouwd? Niet alles is automatisch geregeld! Publicatiedatum: 28/10/2019 - 11:20

Sinds 1 januari 2018 trouwen mensen in beginsel niet meer in gemeenschap van goederen, wat in gedachten vaak wordt vertaald naar ‘onder huwelijkse voorwaarden’. De term ‘huwelijkse voorwaarden’ geeft veel ondernemers het idee dat de verdeling van het vermogen uit hun onderneming automatisch goed geregeld is. Dit is echter niet het geval.

Lees meer

Pagina's