phone mail app
  • Edisonweg 2a, Vlissingen
  • +31(0)118-418110

NIeuws

Samenwonen? Regel dat samenlevingscontract!
Samenwonen? Regel dat samenlevingscontract! Publicatiedatum: 10/02/2020 - 17:19

Eindelijk, je gaat samenwonen! Je gaat samen met je vriend of vriendin een huis huren. Of misschien wel kopen. Dan komt er natuurlijk veel op je af. Wie gaat wat betalen? Welke spullen zijn van jou en wat is van de ander? En hoe zit het met je studieschuld? Voor samenwoners is in de wet niets geregeld. Zo lang er niets misgaat, levert dat geen problemen op. Het is echter wel zo handig om vooraf goede afspraken te maken! Want stel, je relatie gaat uit of jij of je partner komt vroegtijdig te overlijden. Wat dan?

Lees meer
Bedrijfsopvolging door je kind: welke regelingen kunnen je helpen?
Bedrijfsopvolging door je kind: welke regelingen kunnen je helpen? Publicatiedatum: 27/01/2020 - 10:05

Je hebt een eigen bedrijf en denkt na over de opvolging van jouw bedrijf als je met pensioen gaat. Een van je kinderen wil jouw bedrijf graag voortzetten. Natuurlijk verkoop je je bedrijf graag aan je kind, maar hij of zij heeft niet de financiële mogelijkheden om de koopsom te betalen. Je wilt je kind graag helpen, maar hoe pak je dat aan?

Lees meer
Levenstestament en volmacht: wees er op tijd bij
Levenstestament en volmacht: wees er op tijd bij Publicatiedatum: 06/01/2020 - 15:03

We denken er misschien liever niet over na, maar het kan ons allemaal gebeuren: je krijgt een ongeluk, wordt ernstig ziek of gaat dementeren. Wie zorgt dan dat je de juiste zorg krijgt, dat je arts weet wat je wensen zijn en wie regelt je bankzaken op de manier waarop jij dat wilt? Geef de juiste mensen een volmacht en bevestig je wensen regelmatig.

Lees meer

Pagina's