phone mail app
  • Edisonweg 2a, Vlissingen
  • +31(0)118-418110

NIeuws

Samengesteld gezin? Vergeet je levenstestament niet!
Samengesteld gezin? Vergeet je levenstestament niet! Publicatiedatum: 29/05/2020 - 11:58

Het laten opstellen van een levenstestament is in elke gezinssituatie belangrijk. Stel dat er iets met je gebeurt waardoor je zelf – tijdelijk – geen beslissingen meer kunt nemen, wie zorgt dan dat je wordt verzorgd zoals jij dat graag wilt en wie regelt je bankzaken volgens jouw wensen? In samengestelde gezinnen, waar de belangen tegengesteld kunnen zijn, is het extra belangrijk die wensen goed vast te leggen.

Lees meer
Wat te doen bij uitbreiding van de samenwerking of juist bij uittreding
Wat te doen bij uitbreiding van de samenwerking of juist bij uittreding Publicatiedatum: 18/05/2020 - 11:03

Er komt een moment in het bestaan van jouw BV dat een aandeelhouder wil of moet uittreden of dat jullie de BV willen uitbreiden met een extra aandeelhouder. In beide gevallen is er sprake van een aandelenoverdracht. Een overdracht van aandelen moet via een notariële akte gebeuren, de zogenaamde akte van levering aandelen. Met de nieuwe verdeling van aandelen, wordt ook de winst en de zeggenschap opnieuw verdeeld. Het is belangrijk hier goede afspraken over te maken.

Lees meer
Een woning kopen of een testament opstellen in tijden van Corona
Kan ik een woning kopen of een testament opstellen in tijden van Corona? Publicatiedatum: 30/04/2020 - 14:08

Sommige dingen zijn lastig geworden nu we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Het is duidelijk dat een bezoek aan de kapper moet worden uitgesteld, maar we merken dat veel mensen denken dat ze nu ook geen zaken bij de notaris meer kunnen regelen. Gelukkig is dat niet waar. Hypotheekakten tekenen of testamenten opstellen of wijzigen kan allemaal nog steeds. Er is alleen iets meer creativiteit voor nodig.

Lees meer

Pagina's